Home   Muziek/ video   Biografie  
Giel schrijft en produceert Nederlandstalige liedjes. Een singer/ songwriter met een homestudio die wat te zeggen heeft. Lichtvoetigheid staat bij het maken van Giel’s muziek voorop ondanks dat hij als vanzelfsprekend de diepte in duikt.

'Iets te zeggen hebben' is een belangrijk onderdeel van Giel's muziek. Herkenbare teksten zijn kleine kunstwerkjes. Vreugde en verdriet wisselen elkaar speels af. Als zogenaamde huis-tuin-en-keuken-muzikant knutselt Giel zijn muziek in elkaar in zijn homestudio. Druk met oude typemachines, wierrook, mengtafels en veel te veel microfoons. Live wordt er geschreeuwd, gefluisterd, gehuild en minimaal één persoon verschrikkelijk voor het blok gezet want er mag best beetje gelachen worden. Met zijn gitaar, mondharmonica en Brabantse inborst is dat een garantie voor een fijne luisteravond.

Giel is 33 en woont in 's-Hertogenbosch. Als kind speelde hij dwarsfluit, als tiener verdiepte hij zich in hiphop, begin twintig begon hij liedjes te schrijven en is daar tot op heden niet mee gestopt. In maart 2019 heeft hij zijn nieuwe plaat ‘Achter de wolken’ uitgebracht. Check het op Spotify of Youtube.